Foglalás, jegyvásárlás szabályai

A – Általános szabályok

A Mountaincart sporteszköz bérlése kétféle módon történhet:

1. A www.bakonyisuhanas.hu weboldalon történő online foglaláskor csak foglalót kell fizetni, a bérleti díj fennmaradó részét az mountaincart átvételekor a helyszínen kell kiegyenlíteni. Az online foglalás 3 órás időtartamú turnusokban történik.

  1. turnus 8:30 – 11:30 óra
  2. turnus 12:00 – 15:30 óra
  3. turnus 16:00 – 19:00 óra

A foglalási díj megfizetésével garantáljuk a lefoglalt méretű sporteszközök rendelkezésre állásának biztosítását a kiválasztott turnus kezdő időpontjától számított 1 óra időtartamban. 

Lehetőség van több turnus foglalására is. Javasolt használati idő 1 turnus.

 2. Helyszínen történő bérléskor a bérleti díj teljes egésze a mountaincart átvételekor fizetendő. Helyszíni bérlés esetén csak a rendelkezésre álló, online foglalással nem érintett sporteszközök bérlésére van lehetőség. 

Helyszíni bérlés esetén a bérleti díj megállapítása 1 órás időzónánként történik.

Javasolt használati idő: 3 óra.

 

B – Weboldalon történő foglalás 

Online foglalást rögzíteni a kiválasztott turnus időpontját megelőző nap 12:00 óráig van lehetőség. A foglalás a foglalási díj megfizetésével kerül rögzítésre az online rendszerben. Foglalást törölni nem lehet. A már rögzített foglalási időpont módosítására a kiválasztott turnus időpontját megelőző nap 12:00 óráig van lehetőség. A foglalási időpont módosítása díjmentes. Amennyiben a bérlő nem jelenik meg a foglalásban megjelölt időpontban a sporteszközért, úgy a befizetett foglalási díj nem visszatérítendő.


C – Helyszínen történő bérlés

Lehetőség van a helyszínen a készleten lévő és az online foglalási rendszerben nem érintett Mountaincartok bérlésére. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.


D – Mountaincart sporteszköz kiadása

A Mountaincart sporteszközök kiadásakor munkatársunk jogosult ellenőrizni, hogy teljesülnek-e az alábbi feltételek:

1. Vendég online foglalása során megismerte és elfogadta a Használati szabályzat / Biztonsági előírások dokumentum rendelkezéseit és a helyszínen Egyéni Felelősségvállaló nyilatkozatot tett.

2. Helyszíni bérlés esetén a Használati szabályzat / Biztonsági előírások dokumentum rendelkezéseinek megismerését és az Egyéni Felelősségvállaló nyilatkozatot bérlő aláírásával köteles elismerni.

3. Vendég kiegyensúlyozott fizikai és mentális állapotban van.

4. Vendég nem több,  mint 120 kg.

5. Kiskorú Vendég csak aláírásra jogosult vendég által adott felelősségvállalási nyilatkozat alapján használhatja a sporteszközt. 14 éves kor alatti Vendégeink esetében fokozottan javasolt a felnőtt szülői kíséret a Mountaincart sporteszközök használata közben.

6. A Vendég a Mountaincart sporteszköz használatához bukósisakkal rendelkezik-e 

7. A Mountaincart sporteszközök bérlése kizárólag a fenti feltételek teljesülése esetén lehetséges, ennek hiányában munkatársunk a sporteszköz kiadását megtagadhatja.

8. A Mountaincart sporteszköz használatra történő átvételét bérlő aláírásával köteles elismerni, személyazonosságát érvényes okirattal igazolni.

9. Amennyiben Vendég a Foglalási időpontról elkésik, és emiatt a sporteszközt később veszi át, az nem érinti sem a befejező időpontot, sem a bérleti díj mértékét.


E – Szolgáltatás díja

  1. A Mountaincart Sporteszközkölcsönző szolgáltatásait szolgáltatási díj megfizetését követően lehet igénybe venni. A szolgáltatási díjak a www.bakonyisuhanas.hu oldalon találhatóak meg, valamint Súr, Szabadság tér 2. szám alatt működő üzletünkben kerül kifüggesztésre.
  2. Egyedi kérés, nagyobb csoportok, céges rendezvény, nyereményjáték, kuponos akció stb. esetén az Vállalkozó jogosult a Mountaincart sporteszköz használatának árait eltérően vagy egyedileg meghatározni.
  3. Vállalkozó nem ÁFA alany, ezért a feltüntetett árak bruttó árak.